Kivistöntie 14, 23100 Mynämäki - myynti@mkj-motorsport.com - 045 672 5194

Toimitusehdot

Seuraavia ehtoja sovelletaan Kylänpää Group Oy / MKJ-Motorsport:n ja sen asiakkaiden välisessä suhteessa internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa. MKJ-Motorsport (www.mkj-motorsport.com) myy tuotteita yksityishenkilöille sekä yrityksille ja organisaatioille (joista jäljempänä käytetään nimitystä asiakas).

1. Tilaaminen
Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa: Yksityisasiakkaan tapauksessa asiakkaan nimi, postiosoite puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Yritysasiakkaan tapauksessa tulee ilmoittaa tilaavan henkilön nimi, yrityksen nimi, postiosoite (katuosoite ja toimipaikka) puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. MKJ-Motorsport:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja yritys sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja kolmansille osapuolille, ellei laki tai asetukset toisin määrää. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.
MKJ-Motorsport:n vastuu tuotteen saatavuudesta rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen. Kaikki tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tutustu huolellisesti tuotteen tuoteselosteeseen verkkosivuillamme. Mikäli asiakas ei hyväksy toimitusta, hänen tulee palauttaa tuote 14 päivän palautusoikeuden puitteissa. Selvissä tuotevirhetapauksissa MKJ-Motorsport voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo.

2. Toimitus
Toimitus tapahtuu Postin tai Matkahuollon kautta. Lähetys toimitetaan perille asiakkaalle postin palvelua koskevien toimitusehtojen mukaisesti.
Asiakkaan valitessa toimitustavaksi postiennakon tai bussiennakon voi MKJ-Motorsport periä postiennakosta/bussiennakosta aiheutuneet ylimääräiset kustannukset.

3. Maksutavat
Maksutapana on ennakkomaksu tai postiennakko/bussiennakko. Postiennakolla/bussiennakolla tilattaessa voi  MKJ-Motorsport periä postiennakosta aiheutuneet ylimääräiset kustannukset.
Laskutus on erikseen sovitusti mahdollista yrityksille.
Ennakkomaksun tapauksessa tilausta ei käsitellä ennenkuin ennakkomaksu on suoritettu MKJ-Motorsport:n tilille.
Ennakkomaksu suoritetaan tilauksen yhteydessä MKJ-Motorsport:n pankkitilille.
MKJ-Motorsport ei maksa korkoa ennakkoon maksetuille rahoille.
Laskutuksella toimitettujen, mutta maksamatta jääneistä laskuista lähetämme eräpäivän jälkeen muistutuksen, josta perimme 5 euron muistutuslisän. Jos laskua ei makseta muistutuksesta huolimatta, annetaan se perintätoimiston hoidettavaksi.

4. Toimitusaika
Normaalisti tilaus postitetaan 1-2 työpäivän kuluessa tilauksesta. Ennakkomaksulla tilatut tuotteet postitetaan 1-2 arkipäivän kuluessa suorituksen kirjautumisesta MKJ-Motorsport:n tilille.
Jos tilausta ei voida varastotilanteesta tai muusta syystä johtuen toimittaa luvatussa ajassa, otamme asiakkaaseen yhteyttä tilanteen selvittämiseksi.

5. Toimituskulut
Määräytyvät paketin koon ja lähetystavan mukaan, joka vaihtelee tuotekohtaisesti ja josta sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa.

6. Hinnat
Kaikki hinnat ovat voimassa toistaiseksi.
Jos tuotteen hinnassa on merkittävä inhimillisestä virheestä tai muusta syystä aiheutuva virhe, pidättää MKJ-Motorsport oikeuden olla toimittamatta tuotetta ilmoitetulla hinnalla. Tapauksessa, jossa asiakas on tilannut virheellisellä hinnalla ilmoitetun tuotteen, ottaa MKJ-Motorsport aina yhteyttä asiakkaaseen tilanteen selvittämiseksi.
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%. MKJ-Motorsport on arvonlisävelvollinen yritys

7. Omistusoikeus
Tuotteet ovat MKJ-Motorsport:n omaisuutta kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

8. Tuotetiedot
MKJ-Motorsport pyrkii pitämään tuotteiden tiedot ajantasaisina ja virheettöminä, mutta ei vastaa niiden oikeellisuudesta. MKJ-Motorsport pidättää oikeuden muuttaa tuotetietoja ilman erillistä ilmoitusta.

9. Palautusoikeus
Kuluttaja-asiakkailla on kaikille tuotteille 14 päivän kuluttajasuojan takaama palautusoikeus. Yritys-asiakkailla ei ole palautusoikeutta.
Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan.
Palautukseen on liitettävä kopio kuitista sekä yhteystiedot.
Palautettavat tuotteet tulee palauttaa MKJ-Motorsport:lle yhdessä asiakkaan kanssa sopimalla tavalla.

10. Takuupalautukset
Takuupalautuksissa on otettava yhteyttä MKJ-Motorsport:n myyntiin ennen palautusta mahdollisen vian selvittämiseksi. Lähetyksen mukaan on liitettävä kopio kuitista, asiakkaan yhteystiedot sekä vikakuvaus. Vikakuvauksesta tulee ilmetä missä tilanteessa ja miten vika ilmenee.
Takuupalautettava tuote tulee pakata hyvin. Huonosti pakattuja kuljetuksessa vioittuneita tuotteita ei korjata eikä hyvitetä.
Takuu ei kata ohjelmien, virusten tai sähkökatkojen aiheuttamia laitevahinkoja, ukkosvaurioita, tuotteiden väärinkäyttöä tai muita ohjeiden laiminlyöntiä, mukaan lukien asiakkaan puolesta sattuneita asennusvirheitä tai fyysisiä tuotteen rikkoutumisia.
Aiheettomista takuupalautuksista veloitamme 50 e ja lisäksi aiheutuneesta työstä 40 e alkavalta tunnilta.
Kuluttajasuojalain mukaisesti asiakkaan on ilmoitettava virheestä kohtuullisessa ajassa siitä, kun asiakas havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

11. Tuotteiden asentamisesta tai käyttöönotosta aiheutuvat haitat
Asiakas vastaa tuotteiden asentamisessa tai käyttöönotossa vaadittavien muiden valmistajien tuotteiden esimerkiksi ohjelmiston hankinnasta ja niiden käytön mahdollisesti aiheuttamasta haitasta.

12. Reklamaatiot
Asiakkaan on ilmoitettava virheestä myyntiimme viipymättä, siitä kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi se tullut havaita.

13. Aiheettomat tilaukset
Aiheettomista- ja häirintätilauksista tehdään rikosilmoitus.

14. Riitatapaukset
Selvitetään käräjäoikeudessa.